Aktywne Wpisy
zimno_mi +239
#csiwykop #zbiorkapieniedzy #afera #policja
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Pieronek +421
za każdym #!$%@? razem #sejm
Co wy byście wybrali:
Opcja 1: Mieszkanie na wsi z rodzicami, praca zdalna 10k brutto.
Opcja 2: Wynajem kawalerki w Warszawie, praca hybrydowa 14k brutto.
#korposwiat #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co wy byście wybrali:
bzdura
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@depish: w jaki sposób?
@NieRozumiemIronii no nie wiem, może w taki, że nie uczysz się samodzielności? Mamusi ugotuje, mamusia wypierze. Dokladasz się do rachunków? No spoko, ile? Dzielicie wszystkie opłaty równo na 3-4 osoby? Masz realny wpływ na rachunki czyli zużycie prądu i wody? Możesz w ogóle o czymkolwiek decydować czy mieszkanie rodziców i jak się nie podoba
@zielony_goblin: więcej się nauczyłem jak mieszkałem z rodzicami w domu niż jak mieszkam w swoim mieszkaniu, chociażby remonty i naprawy. A teraz: wspólnota wyremontuje, wspólnota naprawi na zewnątrz, fachowiec wykończy w środku.
Pranie, prasowanie, gotowanie i jak opłacić przelew to są skille, które ma 13-latek, rachunki się opłaca przelewem stałym.
Co kto lubi,