Wpis z mikrobloga

#zalesie Kupiłem sobie nowy żyrandol, ale muszę lecieć do marketu budowlanego bo nie dali mi kołków montażowych. Czy serio dwa kołki montażowe to koszt który drastycznie podniósłby koszty produkcji? Nie wiem, choć się domyślam.
  • 4
@Catmmando: no skoro ktoś pakuje żyrandol to mogli dodać mały woreczek z kołkami tak jak robi to większość sprzedawców sprzętu. A co do materiałów budowlanych to jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę ale chyba nie ma aż tak wielu rodzajów materiałów na sufit żeby nie dało się dać 2 kołków do GK, dwóch do betonu, 2 do czegoś innego i tyle.
@Wookie2020: nie wiem jak ty, ale mój stary miał taką szufladę w której było zawsze pełno śrubek, wkrętów, kołków, haczyków i tego typu pierdół, taki memiczny słoik z nakrętkami. Z dumą mogę stwierdzić że tez mam coś takiego w domu, dlatego nie muszę naginać za każdym razem do budowlanego jak mi zabraknie jakiejś pierdoły.
@Yawimaya: Ja jestem jak mnie brat określił "***** z bloku", mam dwie lewe ręce i nic nie potrafie zrobić więc nie mam takiej szufladki ( ͡° ʖ̯ ͡°)