Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +268

dream_big +2
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

CARLO OUT!!!
Chłop jest po prostu sabotażystą... gdyby nie mentalność piłkarzy to już dawno bylibyśmy w środku tabeli...
JEGO FORMUŁA WYCZERPAŁA SIĘ JUŻ!!!
Joselu strzela 2 bramki = ławka
Rodrygo gra g---o = 1 skład
Brahim dużo lepszy od Rodygo = ławka
ITD JPG i MPEG ;/
Real ma niesamowitą pakę, ale z tym siwym nic nie ugrają, wyniku non stop typu 1:0 i g------a gra;/
Ściągniecie Brahima to właśnie sabotaż, a daremny Rodrygo gra ;/;/
Modrić faktycznie pod formą, zamiast jego mógł wprowadzić Gulera, ALE PO CO ;/
mam nadzieję, że Carlo odejdzie po sezonie └[⚆ᴥ⚆]┘
Belli jest wolnym elektronem (podobnie jak w Borussi) tu mu bardziej zespół/liga przypasowała i dlatego ma więcej bramek
Carva owszem ma jeden z najlepszych sezonów, ale to nie przez Carlo, tylko on sam w sobie się zawziął (oczywiście brak kontuzji też)
bo to nie jest tak, że Carlo mu nagle dał inne wytyczne └[⚆ᴥ⚆]┘
Valverde akurat marnuje się w tej "nowej" roli, bo jest go