Wpis z mikrobloga

@eaxata: Ja zjadłem z 4 razy, tylko jeszcze tofu dałem, i poczekałem aż trochę ostygnie. Letnie nie jest takie ostre. Chciałbym zjeść 3x spicy, ale nie ma w Łodzi.
  • Odpowiedz
@eaxata zależy jak to robisz czy jako zupka czy jako makaron, że odcedzasz wode, makaron na patelnię dodajesz sos i przyprawę jak jest i smażysz aż woda z sou zniknie, to jest git ale nie dodaje całego opakowania a pół, drugie pół dodaje do tortilli z serem jako tost np
  • Odpowiedz
  • 0
@kureci_paratko @eaxata a próbowałeś przygotowaxć zgodnie z instrukcją? Też raz zrobiłem i smakowało tak sobie. Osobiście uważam że jest to jedyna ostra zupka która ma w miarę ciekawy smak ale mam potężną tolerancję na ostre przyprawy
  • Odpowiedz
@eaxata powiek ci ze na jednym jest tak a na drugim jest żeby było 200ml wody i jeść to jak zupka i żeby makaron gotował się w tym ostrym sosie
  • Odpowiedz