Aktywne Wpisy

PurpleHaze +203
#wykop #moderacja #moderacjacontent #apel
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje

trójkąt roboczy zachowany -> lodówka, zlew, zmywarka i piekarnik, a przy oknie jeszcze trochę blatu roboczego na przygotowanie
#mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #kuchnia
źródło: ukl
Pobierz@Chrystus: Dziś robi się już w standardzie kratki na dole i czasem na górze jak też jest zabudowa pod sufit, które umożliwiają cyrkulację
@PanLodowegoOgrodu Wszystko jest okej, no może zlew troche za blisko frontu zabudowy lodówki, ale widzę, że jesteś mocno
Ale zawsze możesz dać też niską szafkę powyżej okna, ale wtedy kuchnia będzie wyglądała jeszcze bardziej na zabudowaną i mniejszą.
nie chcę dalej jechać blatem, bo tam mam przewidziane miejsce na stół i krzesła
no faktycznie fajniej byłoby mieć więcej miejsca na krojenie, obok zlewu, ale na upartego troche tez tam jest
źródło: kuch
PobierzMasz blat trochę daleko od zlewu i śmietnika (który pewnie będzie pod zlewem), więc może to być niewygodne na dłuższą metę. Pozdro
źródło: stupid
Pobierzto jest jakaś alternatywa, ale sam nie wiem, czy lepsza
(zmywarka jest na lewo od zlewu)
źródło: kuch alter
Pobierz