Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +66
J--------e, moja dziewczyna kupila psa calkowicie bez mojej wiedzy. Przyszla dzis z psem i mowi mi ze od dzisiaj to nasz pies. Nie przepadam za psami a szczegolnie za takimi niezapowiedzianymi... Spytalem jej kto z nim bedzie wychodzil to mi mowi ze ja rano a ona wieczorem xD No na pewno bede z---------l codziennie o 5 rano przed praca w sniegu z jej psem. Oczywiscie awantura i placz, ze jestem wobec niej

chaddeveloper +74
jakby ktoś się zastanawiał co wybrać #medycyna vs #pracait
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza

źródło: Bez tytułu
Pobierz
Ktoś zbiera 3 000 PLNów na kota, żeby mu zrobić operację. Nie stać cię na taki koszt, to kup dziecku tamagotchi albo weź pożyczkę w parabanku. Bezczelne i ohydne zachowanie.
Po co komu kot, skoro nie może wydać minimalnej pensji na jakiś zabieg? Takie koszty przy posiadaniu zwierzęcia występują z jakimś prawdopodobieństwem.
Już abstrahuję od tego, że ktoś robi taki cyrk, a inni ludzie zbierają na operacje dla siebie, czy dla dzieci, bo z kasą można robić, co się chce.
Nie zapraszam do komentowania tych z odzwierzęcym zapaleniem mózgu ani antynatalistów, którzy lubią się zesrać w podobnych tematach.
#zalesie #zebractwo
@inozytol: i tyle w temacie
@cutecatboy:
To nie jest cały
Komentarz usunięty przez autora
Masz male dziecko? pobierasz swiadczenia? system wylapuje ze kupujesz pety i cyk po zasilku.
Matka nie potrafi wykazac kto jest ojcem? do domu dziecka, nie jest dobra kandydatka na matke.
Matka rodzi 3 niepelnosprawne dizeci jedno po drugim z FAS albo jakimis chorobami dziedzicznymi? Nikt jej sie nie