Aktywne Wpisy
Kagernak +77
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
mickpl +940
Propsuję Panią Iwonę Srokę z zarządu Murapolu, która jakiś czas temu w Parkiecie mówiła, że stawiają na wysokie marże a nie wolumen, a potem pobiegła na transmitowaną live Komisję Infrastruktury gdzie przekonywała, że 0% jest bardzo potrzebne bo koło zamachowe gospodarki. Tym samym postawiła do pionu całe media, wygenerowała może ze 4 mln wyświetleń na twitterze i dostała nawet dedykowany odcinek w Kanale Zero XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
W ogóle przesłuchuję sobie "Posiedzenie Zespołu ds. Rozliczeń PiS. Spotkanie z NIK" na którym omawiają Fundusz Sprawiedliwości i... serio to jest nie do obrony xD tam leciały takie wały, że Obajtek to się chyba ślinił jak je widział. Tam jeden gość pomagał pisać wniosek a następnie go akceptował.
Giertych to tam przebiera nogami a jego drukarka pism do sądu robi BRRRRR ( ͡° ͜ʖ ͡°)