Aktywne Wpisy
meltdown +41
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
Kamienie +11
Szukam czegoś dobrego do czytania. Czegoś naprawdę dobrego. Od kilku godzin przebijam się jednak przez strony wydawnictw, księgarni internetowych i forów w poszukiwaniu czegoś godnego uwagi i nie mogę znaleźć niczego ciekawego.
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
Czyli jak dobrze rozumiem.
Blokowanie dróg przez rolników jest ok.
Blokowanie dróg przez organizacje ekologiczne nie jest ok. Bo ludzie się spóźnia do pracy.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#polityka #mowiejakjest #4konserwy #neuropa
@Dryvalley: xDDDDDDDDDDD
No wiadomo, jako aktualna cywilizacja mamy jeszcze jakieś 100 lat egzystencji jeżeli nie ograniczymy emisji CO2, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że Taylor Swift lata samolotem.
Albo dwa tygodnie jeśli nie założymy maseczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@innv: organizacje terrorystyczne.
ftfy.
upośledzeni rolnicy dają mi spóźnienie się do pracy
( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak samo było przy protestach kobiet, pisowcy próbowali zaklinać rzeczywistość i unieważniali protest bo ktoś przeklinał i malował farbą po ścianach a poza tym organizatorka była gruba xD
Szybko zostali zweryfikowani przy urnach wyborczych xd
@johny-kalesonny: a co się stanie potem, zabraknie tlenu i wszyscy umrzemy?
@muaddib443: no kurła jak to co?? !!
@Mineciarz69: bo tak jest xD
Jeden krótki weekendowy rejs jachtu kulczyka zużywa tyle paliwa, co przeciętny człowiek przez 10 lat.
Licząc 10 "Kulczyków" na państwo jednym rejsem rocznie zużywają tyle paliwa co przeciętny człowiek, przez 20 tysięcy lat ¯\(ツ)/¯