Aktywne Wpisy
Anonek463 +1130
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
TavarishPiesov +309
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
W moim gimnazjum przez jakiś czas była moda na podrzucanie komuś różnych rzeczy do plecaka. Kiedyś np. wypakowując się w domu znalazłem klamkę od okna. Innym razem, jakoś w okresie wielkanocnym, znalazłem pisankę - ktoś zabrał ze stroika i wrzucił mi do tornistra. Ponownie, odkryłem to po powrocie ze szkoły. Nie wiedząc co z nią zrobić - włożyłem do lodówki do foremki z innymi jajkami. I tak się przyjęło że tam leży, nikt jej nie ruszał, nikt nie zadawał pytań.
I jakoś tak tam została, przetrwała tam niejedno mycie lodówki, jak i samą jej zmianę na nową.
Dzisiaj, dawno po studiach, przyjechałem odwiedzić rodziców - pisanka cały czas jest na miejscu (pic rel), mimo że minęło prawie 20 lat.
W ramach żartu zawiesiłem ją na bramce, furtce szkoły do której chodziłem, potem gdzieś mi klucz zaginał i tak kłódka wisiała do końca szkoły, kilka lat, codziennie witając mnie rano.
Później już w dalszej edukacji, znalazłem ten klucz z ciekawości poszedłem wieczorem i o dziwo otworzyłem kółdkę, tak czułem, ze to klucz od niej, bo jak mówiłem był dziwny.
Wracając do domu, gdzie mieszkałem (stare budownictwo)
Zawiesiłem ją w środku przy drzwiach wejściowych w budynku, poręcz drewniana, ma dwa metalowe mocowania w ścianę.
Potem klucz zgubiłem na dobre, rodzice zmarlii, ja dostałem mieszkanie, ożeniłem się, urodziły się dzieci, jedno
Ja już szkole skończyłem ale tradycja została.
@qwenti: U mnie w szatni nasrali typowi do czapki.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: To jeszcze tylko 5 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
Spróbuj przeczytać swój komentarz "ciurkiem" na głos i gdy trafisz na przecinek, odczekaj 3 sekundy. Brzmi głupio? Wywal przecinek.
Chcesz zrobić przerwę w danym miejscu? Wstaw przecinek.
Pomaga.
u nas w gimnazjum była moda na kradzieże ubrań z szatni, dlatego szkoda było jakieś lepsze buty mieć
Wszyscy pomyśleli by, że jesteś jakiś p------y. Ale ten jeden.... ten jeden, który Ci to wrzucił, byłby ukontentowany w 100% ;-)