Aktywne Wpisy

#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z

źródło: IMG_20240924_220816
Pobierz
kizalfon +3
Mój starszy, który jest z gatunku gentlemanów jeżeli chodzi o transakcje kupna i sprzedaży popełnił błąd i wpłacił jakiemuś handlarzowi 3000zł zaliczki za Renault Espace. Ostatecznie zrezygnował z kupna tego samochodu i tutaj zaczęły się problemy: gość nie chce zwrócić kasy, a w rozmowie telefonicznej jest opryskliwy, niemiły i rozłącza się. Stwierdził nawet, że "możesz oddać mnie do sądu, proszę bardzo". Czyste chamstwo, ja czegoś takiego nie lubię.
Niestety zaliczka była wpłacana jako "zadatek" i prawnie nie można już nic ponoć z tym zrobić.
Ja bym jednak tak tego nie zostawił i zareklamował odpowiednio "komis" samochodowy tego cwaniaka.
Da
Niestety zaliczka była wpłacana jako "zadatek" i prawnie nie można już nic ponoć z tym zrobić.
Ja bym jednak tak tego nie zostawił i zareklamował odpowiednio "komis" samochodowy tego cwaniaka.
Da
Myślałem jechać pierwszy raz do Grecji lub Chorwacji. Termin koniec czerwca - nie będzie tam za gorąco.?
Jakie strony polecicie z ofertami? Wakacje.pl?
Wystarczy tylko dowód osobisty jak kraj Shengen?
#wakacje #zagranica
@kopek: nie ma się czego bać.
a polecam wyjazd za granicę, do chorwacji czy włoch (tu głównie ze względu na słodkości) i posiedzieć sobie nad morzem na kamieniach, też nigdy nie jeździłem, dopiero 2 lata temu zacząłem i polecam.
@kopek: w ubiegłym roku moja matka postanowiła pojechać. 68 lat. Angielskiego tyle, że "senk ju." Samolotem leciała kiedyś, ale ostatni raz ze czterdzieści lat temu. Acha, i jest po udarze, więc czasem zapomni jakiegoś słówka.
Wszystko przebiegło bez problemu: zawiozłem ją na lotnisko. Pokazałem jak przejść przez odprawę, gdzie szukac bramki. Poleciała, doleciała.
Na miejscu, na lotnisku, czekają przedstawiciele biura podróży, którzy kierują do autobusu do hotelu. Jest
Masa emerytów lata z biurami i dają radę choć języka nie znają i potrafią nie ogarniać świata, nie ma się czego bać.
Po Europie to praktycznie wszędzie polecisz na
Hiszpania jest moim zdaniem ładniejszym i ciekawszym krajem niż Albania i Bulgaria, ma też lepsze drogi.
@kopek: No będzie w c--j gorąco.
koniec maja początek czerwca to tak 28-33 cały czas, czerwiec lipiec i dalej to od 35 w górę plus pożary na około.