Wpis z mikrobloga

Dobra k---a dopiero nadrobiłem gierkę TH

I podsumowanie to ten obrazek z podpisem:
*kiedy Twój mid jest tak c-----y, że sprawdzasz czy obok nie siedzi czasem Ruby*

#leagueoflegends
Frasiu - Dobra k---a dopiero nadrobiłem gierkę TH

I podsumowanie to ten obrazek z po...

źródło: IMG_2285

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Frasiu: dobra nie przesadzaj, fakt to perkz dostał CC, ale ogólnie zrobili im IDEALNE wombo combo, złapali całą 4 i po prostu było po grze. Absolutnie nie zgodzę się z tym, że ta przegrana była tylko na garbie Perkza :)
  • Odpowiedz
@Boban1992: była. Wyjebka pierwsza pod baron pitem gdy skoczył w krzaki pierwszy. Od tego się zaczęła. Ta o której mówisz to też jego wina bo był za bardzo z przodu i cały team musiał podejść w jego stronę wystawiając się na to combo.
  • Odpowiedz
@Frasiu: Bardziej niż wine Perkza doceniłbym tu znakomite wyłapanie przez Nuca gość zagrał tym Azirem jakby sam Faker usiadł na jego miejscu.
  • Odpowiedz
@Drmscape2 głos rozsądku, sam broniłem perkza przed startem splitu. Ale chłop jak dostał małpiego rozumu w Ameryce to dalej o--------a jakiś syf totalny. Chyba żyje w 2019 gdzie w Europie nie potrafili grać i nikt nie karał jego zbyt agresywnych zagrań.
  • Odpowiedz
@Drmscape2: Do tego akcja z Heraldem gdzie zostawił Jajkosa samego przez co jankos musial odpuscic Heralda.Mam nadzieje ze Perkz sie wreszcie obudzi ale ta gra jest na jego koncie.
  • Odpowiedz