Wpis z mikrobloga

O 19:15 dostałem pracę w banku, zero kontaktu z klientem, średnia krajowa do ręki.
Właśnie siedzę na stacji benzynowej na 100% w-------u bo mogę rzucić to g---o w każdym momencie.
Sef się zaskoczy jak przestanę przychodzić ale to jest kara za śmieciowe zatrudnienie.
Jeszcze pójdę z tym do pipu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czuję się jak pan świata, 2 lata szukałem dobrej pracy.
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ReeceWithouterpoon: też się tak czuje, 4 lata bez podwyżki a w tym roku się udało znaleźć nowa robotę i nagle +80%... Nie mogę się doczekać maja, bo ja akurat miałem normalna umowę i 3 miechy wypowiedzenia. Ale też się cieszę jak dziecko. Tym bardziej że sami mi dali 2k więcej nic mówiłem że chce na rozmowie. Teraz tylko nic nie o---------ć przez pierwsze półtora roku żeby dostać pełna umowę i
  • Odpowiedz
@Cyk_dwujeczka: do pipu pójdę, reszty nie zrobię bo nie będę znajomych z sanepidu wciągał w wojenki ( ͡º ͜ʖ͡º) do Orlenu też zgłaszać nie będę, tylko sobie postraszę szefa jak mi z czymś wyjedzie. Bo absolutnie nie zamierzam walczyć o lepszy świat xD i tak nic nie zmienię ale mogę zmienić pracę, co też uczyniłem.
Ja nie mam problemu zrobić zgłoszenia na swoje dane. Myślisz,
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka: miałem blisko, zarobki większe niż w starym korpo, robota od strzała.
Jeszcze mi w dupie korporacje nie poprzewracały na tyle, żebym miał problem pracować fizycznie.
Zwłaszcza w pracy gdzie możesz się 50% czasu o--------ć xd
  • Odpowiedz
@uriel_ck: jestem po filologii angielskiej i latach siedzenia w pirackim necie. To mi otworzyło furtkę do korpo na stanowisko ds. przeciwdziałania oszustwom. Jedyna trudność była w tym, żeby ktoś z działu finansowego zechciał ze mną gadać bo na merytorycznych rozmowach radzę sobie świetnie. Niestety w tym kraju wielu rekruterów bardzo patrzy na wykształcenie a na rozmowach pytają o regułki jak w szkole (jestem z tego cienki).

Ps. P------e to jest
  • Odpowiedz