Aktywne Wpisy

mobutu2 +69
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
źródło: data10
Pobierz
Linnior88 +28
Co myślicie o tym zapraszam do dyskusji
źródło: temp_file8589288416498437442
Pobierz

Czy wg Was normalizowanie niebinarności jest ok? Powstają te słowniki, jakieś rady języka neutralnego, coraz więcej tego na każdym kroku, wg mnie to jest chore. Mam pełną tolerancję w stronę gejów, lesbijek, kumam też jak ktoś chce sobie zmienić płeć, bo czuje się np. kobietą, a urodził się facetem. Ale no ten trend bycia niebinarnym, że raz się czujesz tak albo srak albo w ogóle się z niczym nie utożsamiasz, ich powalona mowa i głoszenie wszędzie w mediach jakie to jest spoko i normalne, to jest dla mnie cringe i serio chore. W jakimś liceum w wawie zrobili też toaletę dla niebinarnych, no trzymajcie mnie. Niedługo nie będzie można zwracać się do innych per pan/pani, bo nie wiesz czy kogoś nie urazisz. Co Wy o tym sądzicie? Może to ze mną jest problem, że tak mnie to irytuje i boję się że idziemy w złym kierunku, chętnie więc poczytam co wykopowi eksperci o tym myślą.
źródło: IMG_20240122_140147
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A potem wybierz krój - Męski / Damski
XD
źródło: genderlol
Pobierz✓ helikopter bojowy AH-64D Apache
@mdka: no one cares
Potem i tak wyślą list "Sz. P." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wypok_wypok: a interpłciowość to co?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Interp%C5%82ciowo%C5%9B%C4%87