Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +123
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +116
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Gdy ktoś u nas zamawia żelki-niespodziankę w postaci Mysteryboxa, istnieje możliwość zostawienia komentarza jakich żelków nie lubi, żebyśmy nie wrzucili czegoś czego nie zje.
Anyżki to top1 na liście najmniej lubianych żelków xD
Pozwólcie żelkom anyżkom być kochanym (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ehhhh, nie ma miłości od p0laków-słodziaków dla biednego anyżka ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przegryw etc itp
#doomersoul #doomer #slodycze #gusto #heheszki
@Kwasny_konfident: nie dziwię się, że anyż i lukrecja nie są lubiane, w kraju, gdzie wybory wygrywa pis
W cywilizowanych krajach, np. w Skandynawii, ludzie potrafią docenić złożony smak słodyczy lukrecjowych, czy anyżu.
@Kwasny_konfident: 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Tak, te anyżowe żelki dodawane do wydania płyty z anyżowymi żelkami to były nasze Gusto (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
To chyba jakiś konkretny gen musi być
Bo Ci co kupują nasze miętowe żelki to je wpier^ją masowo XD Z CZEGO TO WYNIKA - NIE WIEM
Mi nawet smakują, ale jedyny i słuszny wybór to malinki
@fuechsinn: przecież super są, ostro dają miętą. Nie wiem czego się spodziewałaś po miętowych, że będą owocowe?