Wpis z mikrobloga

@niezdiagnozowany: ostatnio był wpis: 58% białych amerykanek przyjmuje antydepresanty. Gdzieś widziałem zestawienie generalnie amerykanek, które przyjmują psychotropy z przepisu lekarza, ... rzędu 70-80% populacji.

A ile nie chce się leczyć?

U nas idzie w tym samym kierunku (to akurat wiem z danych firm farmakologicznych).

Spokojnie możesz założyć że 4 na 5 będzie psychicznie niestabilne... od problemów ze snem, depresji po ciemną triadę.
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: to powodzenia... Od 2 lat szukam sensownego materiału, momentami randkowałem po kilka razy w tygodniu. Szczerze, 99% nie miałem ochoty zaprosić na drugą randkę. Jestem w trzeciej czy czwartej "dłuższej" relacji przez 2 lata, po kilku miesiącach każda na złom... bo nie ma o czym.
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: obserwuję to co dzieje się w USA, w Europie też nie jest lepiej, począwszy od ustaw Zapatero. W PL mamy lekkie opóźnienie, ale to nie jest przypadek, wszystkie zmiany społeczne idą w tym samym kierunku. Nie ma różnicy czy to Włoszka, Angielka, Polka czy Ukrainka - w takich warunkach prawnych i społecznych nie mają nic lepszego do roboty poza dobrą zabawą na koszt facetów.
  • Odpowiedz
@kosmita: to prawda, w zachodnim swiecie panuje kobietocentryzm. Mniej dzieci sie rodzi? Wina tego, ze kobiety nie moga znaleźć dojrzałych mężczyzn. Wojna na Ukrainie? Najwiecej traca kobiety, które co prawda, jak zostana w kraju to moga zostac okrutnie potraktowane przez Rosjan, ale zawsze przeciez moga uciec, a nie jak faceci, ktorzy umieraja na froncie.

Albo mezczyzna zostanie podludziem albo cos sie zmieni, bo tak dluzej to trwac nie moze.
  • Odpowiedz
@fredikamionkagminaburzenin: ale cope z tym tinderem xD wlasnie na tinderze jest duzo wzglednie normalnych lasek. Sam jedyne dwie porzadne dziewczyny, z ktorymi bylem/jestem w zwiazku poznalem na tinderze.

@niezdiagnozowany no tak, dziewczyny w tym wieku sa odklejone. Sam nie wchodzilem w zwiazek przed 25 rokiem zycia m. in z tego powodu
  • Odpowiedz