Aktywne Wpisy
Minieri +785
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
reventon +276
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Siema, czas odlać coś ze swojej kolekcji, lista poniżej:
Armaf Club de Nuit Intense Man Limited Edition Parfum 2,4
Armaf Club de Nuit Intense EDT 1,5
Azzaro The Most Wanted Parfum 3,4
Chanel Allure Homme Sport Cologne 4
Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme 3
Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely 3,6
Gisada Ambassador Intense 5
Jean Paul Gaultier Ultra Male 2,5
Jean Paul Gaultier Le Male Elixir 4
Mancera Cedrat Boise 3,2
Mancera Intense Cedrat Boise 4
Mercedes-Benz Mercedes Benz Club Black 2,5
Paco Rabanne 1 Million Lucky 3,5
Paco Rabanne 1 Million Elixir 3,4
Parfums de Marly Layton 8,5
Parfums de Marly Herod 8,5
Xerjoff XJ 1861 Naxos 9
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Électrique 6
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum 4
Viktor & Rolf Spicebomb Extreme 4,5
Versace Versace Pour Homme 2
Cena oczywiście zł/ml, należy doliczyć 3 zł za szkło oraz 17 zł za wysyłkę InPost.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1er682CvajvwIN7ZKVPAuYSWGtSdjjPtgwM7SFeDAhh4/edit?usp=drivesdk
https://allegro.pl/oferta/stojak-ekspozytor-organizer-na-lakiery-7-polek-13747147757
Myślałem, że Duch Puszczy większe zainteresowanie wzbudzi xD