Aktywne Wpisy
WielkiNos +124
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
marta99x +1
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania….
#samozycie #calaprawda
#samozycie #calaprawda
Co teraz poczną trolle mateckiego, jaką teraz kartą będą grać?
Trzeba się przygotować na nowy skowyt, pewnie już niedługo.
@EmDeCe: nadal będą powtarzać że Tusk chce odwołać elektrownie atomową, przecież oni nigdy nie mówili prawdy tylko rzucali gównem żeby się przylepiło
P.S. Rożek trafił właśnie do pisowskiego kanału Zero Stanowskiego. Ale nam pisowcy ekipę montują xD
Bo wczoraj słuchałem i tylko przestawiał co by się stało jakby się zdecydowali przenieść.
@michal0110: dokładnie o to chodzi. To jest miękka propaganda dla tych, którzy stoją gdzieś pośrodku sceny politycznej, a nie są betonem. Robić filmik straszący o przeniesieniu elektrowni, kiedy już od kilku dni wiadomo, że nikt nie planuje przenosin to można tylko w jednym celu. I to jeszcze z wielkim pytaniem "Polski atom zagrożony?". Zresztą poczytaj komentarze. Sami
@EmDeCe: tylko ze cala afera wybuchla bo wojewoda (czyli wladza centralna) postanowila nie zamknac ryja i od razu nie zdementowala / uciela wypowiedzi. I co sobie taraz ludzie maja myslec? A ze temat od razy podchwycili dziennikarze branzowi to juz szczegol?
@szarzujacyzajaczek: nie no tyle to nie
Aktualnie ja nie jestem betonem, a głosowałem za 3D i to co się dzieje, jest bardzo dobre, rząd planuje coś zrobić, podnoszą się komentarze, że to będzie złe i od razu siadają i rozmawiają, mam nadzieję, że tak będzie z BK0.
PiS tak przegrał wybory, bo mieli gdzieś ludzi, myśleli, że jak dadzą 500+ i 13 to
@michal0110: no to mógł usunąć film, a nie p-------ć. No ale transfer do Stanowskiego wszystko wyjaśnia, jakbyś miał wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PiS zrobił rasę panów która całe swoje rodziny uczyniła milionerami za nasze.
- wybudują
1. w przewidzianych ramach czasowych (do 2033 pierwszy blok)
2. z nie zredukowaną specyfikacją elektrowni (łącznie 6-9 gigawatów)
to przyznam wam rację i będziecie mogli się cieszyć że d----------e pisowcowm i konfederosji