Aktywne Wpisy
Solipsyzm +222
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
robert5502 +542
@ziolowytomek: @adik75 wiecie, ze ja tu chamem jestem ogólnie. rucham Kambo siusiakiem bez miłości, ale ta siksa u Ksysia mnie nabuzowała. to coś na co się nie godzę. Tak, jakby nie patrzeć jest legalna, ale czy wy k---a macie resztki godności? Ona mogła by być moją (!!!) córką a ja rocznik 87 jestem. Szczególnie w wykonaniu tych pdfów. Łysa Pała (co się zesrał po moim filmie i udaje, że teraz to on nie pije i jest spokojny xD) to jutro przeczyta i zrobi odcinek: o wiecie, jak to ma młodą dupę. Łysy: c---a masz, Srejle wydaje się być fajną i mądrą (porównując z Tobą) dziewczyną. Kopnie Cię w dupę przy pierwszym Angliku, Francuzie, Amerykańcu (nie Rusku, tu możesz mieć zwarcie) czego serdecznie jej życzę. Na rycinie poniżej młoda para przed ślubem plemiennym. Bez odbioru. Widzimy się u Billego.
Nie wiemy przed czym faktycznie uciekł spocony do Kambodży. Dlaczego pomimo bankructwa nie wraca do cywilizacji się odkuć tylko wegetuje na smyczy łysego.
W normalnej sytuacji widzę to ze swojej perspektywy tak:
1.gdyby mi odbiło, pojechałbym tam na jakichś silnych lekach i już się tam obudził.
2. Już jestem to jednak spróbuję i zaczynam jakiś biznes. Ale mi nie wyszło, nie mam pomysłu jak
@galopujacypasikonik: xD ta
po pierwsze primo: jestem tu dopiero od wiosny 2023,
po drugie primo: dysponuję kanałem, którego ogładają wszyscy kambo-pato,
po trzecie primo. ultimo: nie chciałem komentować rzeczy, których nie widziałem na bieżąco i miałem luki,
Od dobrych 3 kwartałów nie mam luk i na rytm tagu jako jeden z dwóch (#kambosoty) mogę dotrzeć do ludzi spoza tagu. choć niewielu. Palmowy, wydaje się ok,
@lskx: A czy kiedys Ci tego nie nakreslilem?