Wpis z mikrobloga

Jeśli mnie nie interesuje wzrost faceta, to mam prawo oczekiwać, że faceta nie będzie interesować rozmiar mojego biustu.
Nie interesuje mnie, że większość kobiet leci na wysokich (czyli zwracają uwagę na to, na co facet nie ma wpływu). To nie mój problem, że faceci mają o to ból doopy i zaczynają wymagać od kobiet idealnej twarzy i konkretnych wymiarów tu i ówdzie.

To że większość kobiet interesuje się wysokimi facetami nie sprawia, że faceci mogą stawiać mi wyśrubowane wymagania dotyczące wyglądu.

Wymaganie, by facet nie patrzył na mój b---t/kształt nosa/wzrost/wstaw dowolną cechę wyglądu, na którą nie ma się wpływu, mimo iż od facetów z reguły wymaga się bycia wysokimi, nie czyni ze mnie w żaden sposób hipokrytki.

I to samo tyczy się reszty społeczeństwa.

Jeśli kobieta nie wymaga od faceta bycia bad bojem, to ma prawo szukać faceta, który nie będzie wymagał od niej bycia uległą i nie będzie hipokrytką, że śmie stawiać facetom wymagania bycia normalnymi facetami, bo ma ona prawo mieć w doopie, czego inne kobiety wymagają od facetów.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #p0lka #s--s
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlienFromWenus
Nie, kobiety mają potrzebę bajery u faceta.
A bajera jest coraz lepsza im więcej facet miał kobiet. Dlatego pragną roochsczy ,a gardzą nieśmiałymi prawiczkami .

P0lka już zabiła całkiem logikę.
Roohacze nie mają powodzenia tylko prawiczki XD
  • Odpowiedz
@pawel89uri:

Mam w doopie co chcą inne kobiety, przestań mi wmawiać co mi się ma podobać a co nie XD to że innym kobietom podobają się roochacze nie znaczy że mi muszą. To że ty się czujesz źle jaki nie-pierwszy nie znaczy że inni mają z tym problem.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus
Tak poderwałaś do związku nieśmiałego prawiczka XD
Wiadomo że to twój facet podrywał, zdobywał i prowadził zwiazek na początku ,bo inaczej by był incelem.
A to że nie każdy facet ma potrzebę bycia jedynym to efekt ginocentrycznego prania mózgu mężczyznom.
Zastanów ile kobiet nie ma potrzeby bycia nie zgwałconą, albo bycia zdradzoną.
Męska potrzeba bycia jedynym jest tak naturalna jak kobiecą porzeba nie zgwałcenia i zdradzenia.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus
Napisałaś wyraz w innym temacie że facet powinien umieć "gadać z kobietami " czyli mieć bajer. A bajer czy jak to nazywasz "umiejętność gadania z kobietami " jestctym lepszy im więcej kobiet miał facet.
  • Odpowiedz