Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +10
Ja j---e co się o--------a...
@biedny_huop ogarnij się....
To stąd te Wykopki na moim IG...
Jezus...
Drugi p---b, jak ten z moimi fotami w pokoju i spustem na monitorze...
@biedny_huop ogarnij się....
To stąd te Wykopki na moim IG...
Jezus...
Drugi p---b, jak ten z moimi fotami w pokoju i spustem na monitorze...
źródło: temp_file7245052676969247670
Pobierz
Oksim +530
Znalazłem nowe hobby!
P------------e mlmowców do knf i kas.
Czemu do knf? - bo udzielanie porad inwestycyjnych po takim „kursie” jest nielegalne. Pani z infolinii na początku twierdziła żebym dzwonił do UOKiK, ale po wytłumaczeniu, że sprzedają poradniki inwestorskie, stwierdziła, że w sumie to może ich zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu do kas? - bo pewnie nie płacą podatków od tych wypłat w krypto
P------------e mlmowców do knf i kas.
Czemu do knf? - bo udzielanie porad inwestycyjnych po takim „kursie” jest nielegalne. Pani z infolinii na początku twierdziła żebym dzwonił do UOKiK, ale po wytłumaczeniu, że sprzedają poradniki inwestorskie, stwierdziła, że w sumie to może ich zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu do kas? - bo pewnie nie płacą podatków od tych wypłat w krypto
źródło: Kursy inwestorskie - piramida finansowa_page-0002-imageonline.co-merged
Pobierz

Chce kupić auto, piszę do typa od zeszłego wtorku, na początku mocno się rozpisał, podał wszystkie dane, więcej zdjęć, wszystko cacy. Na wstępie zaproponowałem, że wpadnę w sobotę 20 stycznia, obejrzę pojazd i w 99% go wezme bo mi odpowiada. Mówi, że ok, pasuje. Potem kilka dni było ciszy, historie sprawdziłem przez VIN itd. W niedziele o sobie przypomniałem i zapytałem, czy samochód jeszcze stoi, żeby nie planować na marne całego weekendu, mówi, że stoi. Daje mi jakieś takie marne odpowiedzi, jakby chciał mnie zbyć. Umawiamy się na rozmowe telefoniczną w poniedziałek wieczorem aby ustalić szczegóły. W poniedziałek chwile przed 17 pisze, że ma dużo roboty i nie da rady. Napisałem mu, że max do środy rana chcę konkretną odpowiedź, jego adres, jakie tam chce warunki i spotykamy się w sobote, bo nie będę czekał aż się obudzi i jak chce sprzedać auto to niech troche wyjdzie z inicjatywą a nie ja muszę błagać o kupno xD wiadomość przeczytał ale sobie nic z niej nie zrobił i olał sprawe, nie dał znaku życia.
Z racji tego, że nienawidzę jak ktoś marnuje mój czas to napisałem mu dziś, że znalazłem jednak inny egzemplarz i jednak w sobotę jadę tam, bo zależy mi na czasie a nie chce mi się czekać dniami na odpowiedź od niego. Z czystej grzeczności dałem znać, że nie ma sobie robić nadziei na sobotę i ewentualnie sprzedać komuś innemu, jak ma chętnego. Ale sądząc po tym, że ogłoszenie wisi od października 2023 a oferta jest naprawdę super jeżeli chodzi o cene to widzę tutaj raczej problem we właścicielu, który po prostu to auto sprzedaje na przymus od żony i raczej chętnych jest pełno ale odpuszczają tak jak ja, bo kontakt jest zerowy.
I teraz zgadnijcie, kto się odezwał dosłownie 30 sekund po takiej wiadomości i zaczął dzwonić jak opętany?
Powiedziałem telefonicznie, że sory ale tam już jest w sumie lepsza oferta, bliżej oraz kontakt był natychmistowy i rzetelny.
Co kieruje takimi ludźmi? Aż tak p------o rynek obecnie, że ludzie sprzedając pojazdy mają tak bardzo w dupie ewentualnego kupca?
#motoryzacja
@RopuchYtong: Bzdura. Taki okres jest, że siadła mocno sprzedaż używek.
@sberatel dzialalem w tym biznesie od 2005 do 2022 roku i to jest choroba nie tylko w niemczech ale tez w