Aktywne Wpisy

elo_kebab +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +90
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

P------------e mlmowców do knf i kas.
Czemu do knf? - bo udzielanie porad inwestycyjnych po takim „kursie” jest nielegalne. Pani z infolinii na początku twierdziła żebym dzwonił do UOKiK, ale po wytłumaczeniu, że sprzedają poradniki inwestorskie, stwierdziła, że w sumie to może ich zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu do kas? - bo pewnie nie płacą podatków od tych wypłat w krypto i sprzedaży tych kursów
Czemu nie do UOKiK? - bo już wiedzą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
iGenius i UOKiK
Eaconomy i UOKiK
Przy okazji wysłałem kopie do mediów, może kogoś ten temat zainteresuje hehe
Listę oszustów ukradłem od @zbyszko17, myślę że się nie obrazi
#mlm #frajerzyzmlm
źródło: Kursy inwestorskie - piramida finansowa_page-0002-imageonline.co-merged
Pobierz@crazy_wolf: Co prawda te płotki obiecują nierealne zyski nawet umierającym czy upośledzonym, ale NO NI MA SENSU ROBIĆ AMELCE PRZYPAŁU.
źródło: IMG_20241209_185902
Pobierz@crazy_wolf:
źródło: dfdgdfgdfg
Pobierz@crazy_wolf: No, a ktoś zabierający "niczyj" samochód być może tez nie chce nikogo okraść. Po prostu pomyślał, że skoro jest otwarty, to niczyj i sobie zabrał, a co ( ͡° ͜ʖ ͡°)