@Darth_Gohan tym bardziej, że każde miasto na świecie tak robi i promuje lokale wg uznania czy kto tam zaplacil i robi sie reklame. Grubas tego nie rozumie i jest w-------y bo nikt z redakcji nie zapytal go o zdanie a przecież to jest "najlepsy krytyk kulinarny". Prezio wrocka nie dał mu parówki spróbować to teraz robi jazdy.
@lostname: Sutryk nie wziął go do rady kulinarnej. Do tego przy kryzysie imigracyjnym z Ukrainy po wybuchu wojny pojechał po nim jak po łysej kobyle. Od tej pory Majonezowy Golem jest na wojennej ścieżce z właścicielem Wrocka.
No WPK uważa się niestety za nieomylnego krytyka. Obrósł w piórka. Na całe szczęście przez kilka poleceń które były zwyczajnie słabe część ludzi rozgryzła pana krytyka. Teraz tylko czekamy na kolejną kiepską akcję
@Erlein: trochę zesrał się o nic, wzięli bardziej znane i popularne miejsca, jak to normalnie robi się w broszurach marketingowych dla gości z zewnątrz
@r__k: No niby jest, ale to nie jest ten sam kaliber co WPK. 26k vs 119k lajków. Widelcem się stara, ale wśród większości nie jest tak znany. Grubas dzielnie walczył o to żeby być o kilka długości przed resztą.
Chcecie powiedzieć że Majonezowy Golem nie potrafi znieść krytyki a jego racja jest święta? Stare, znałem. Niestety ten przegryw życiowy zablokował mnie na Facebooku i insta co pewnie zrobił automatycznie, ale może mnie ktoś tutaj poprawić. Bo znalazł też na Instagramie moje konto firmowe które nie jest powiązane z FB i też zablokował xD
Generalnie napisali subiektywny przegląd nie ranking. Ocenianie jakiegokolwiek jedzenia jest subiektywne. Także niech weźmie się goni.
No WPK uważa się niestety za nieomylnego krytyka. Obrósł w piórka. Na całe szczęście przez kilka poleceń które były zwyczajnie słabe część ludzi rozgryzła pana krytyka. Teraz tylko czekamy na kolejną kiepską akcję
Natomiast to jak się odkleił to już inna bajka.
Niestety ten przegryw życiowy zablokował mnie na Facebooku i insta co pewnie zrobił automatycznie, ale może mnie ktoś tutaj poprawić.
Bo znalazł też na Instagramie moje konto firmowe które nie jest powiązane z FB i też zablokował xD