Aktywne Wpisy
mickpl +599
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +140
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
Super mamy ekspertów w tym kartonowym państwie.
#heheszki #swiat #bartosiak
a chinole, to wiadomo.
tajna receptura Prymatu do chińskiego żarcia.
@tusk: Nie wiem kim jest gość, ale odnośnie potencjalnego konfliktu Chiny-USA to raczej nie o jakąś jedną firmę będzie chodziło jak coś a o patenty, USA blokuje chińczykom technologie, sprzedaż, produkcje etc. przykładem może być np. sprzedaż Chinczykom wydajnych kart graficznych nvidii oraz ich chipów, powód? AI, USA nie chce aby chińczyki nie daj bóg wyprzedzili ich w tej dziedzinie i blokują im możliwości sprzętowe.
Czy to doprowadzi do
@dos_badass: Masz żonę Chorwatkę?
@voldi: xD
Cóż, założyłem, że część z prymatem jest częścią żartobliwą a reszta nie.
Widać, ze przeceniłem autora, ale jakbym jednak nie przecenił to poniżej wyjaśnienie, bo tekst:
mnie przeraził... tzn może tak, impotencja umysłowa stojąca za tym tekstem jest tak wielka, że sam już nie wiem, czy to troll czy
@voldi: No dobra, ale w głównym wpisie opa nie ma żadnej reszty. Jest tylko żart z prymatu.
W dyskusję o chipsach nie będę się wdawał. Jestem na diecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZygmnuntIgthorn: nie, i chyba bym nie chciał...
ale taka latynoska...mmm.. :)
a w ogóle, jeśli ktoś na serio zabiera się za geopolityczne rozkminy, pod tym wpisem...to xD
@ZygmnuntIgthorn: no ażż sobie wpisałem kto to ten Bartosiak i gość rzeczywiście ma filmiki na necie "USA zatrzymają Chiny? Czy Putin zbuduje milionową armię? - dr Jacek Bartosiak"
itp. więc wybacz, ni c---a nie widziałem tu żartu, żart zaczyna się dla mnie w zdaniu 2 co najwyżej, bo tam zaczyna mówić
@voldi: Najpierw się zesrałeś i na poważnie komentujesz żartobliwy wpis, a potem po mojej ironii zaczynasz mnie obrażać. Wyciąg kija z d--y i z fartem mordeczko.
@voldi: