Aktywne Wpisy
Iudex +369
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +656
"Chciałabym żebyś był bardziej męski,
żebyś mną zawładnął,
ja bym chciała poczuć, że mnie porządasz,
żebyś pokazał, że jesteś takim kotem,
masz pokazać że masz jaja"
"Ja ci wiele razy mówiłam, złap mnie za włosy, strzel mnie w tyłek"
To jak w końcu lewaki i TVN. Toksyczna męskość to coś złego, czy jednak warto być bedbojem i chamem? Coś wam się narracja rozjeżdża drogie lewaki.
#p0lka #bekazlewactwa #blackpill #przegryw #tvn #logikarozowychpaskow
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: radykalny feminizm jest sterowany przez żydów
żydzi nie chcą żeby Biali byli "toksycznie męscy", bo wiedzą, że właśnie ci "toksycznie męscy" są najtrudniejsi do zakucia w łańcuchy
az nie wierzę że taką dawkę blackpilla/redpilla zarzucają mejnstrimowe media.
@janciopan: wiadomo że zdjęcia miała podkręcone ale też i tak dużo lepiej wyglądała. Beciak pewnie też dużo lepiej w swoim prime
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora