Aktywne Wpisy

jmuhha +143
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
Obrzydzenie +575
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

To mój pierwszy post i może być chaotyczny xD
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że czym bardziej "prestiżowy kierunek" typu (medycyna, prawo) tym ludzie są większymi egoistami? Ze względu na kierunek studiów jestem zmuszony z przebywaniem ludźmi bardzo ambitnymi. Nie, że sam jestem leniem, wszystko w granicy rozsądku xD. Problemem jest to, że każdy jest nastawiony na karierę, większość tematów rozmów dotyczy tylko nauki. Większości z nich brakuje zdrowego rozsądku. Te osoby muszą być na pierwszym miejscu, a ludzi traktują tak, aby ich wykorzystać na maksa, albo jako przyszłą konkurencję xDD. Nie można pogadać o żadnych przyziemnych tematach, a tym bardziej o życiu. Mam wrażenie, że większość osób jest dwulicowa, czeka na moment, aby wykorzystać jakąś rzecz przeciwko tobie. Niestety już się na tym przejechałem. Nie jestem wstanie im zaufać, trochę ich traktuje jak znajomych z pracy. Nie sądziłem, że będzie już tak na studiach... Na jedynych ludzi, których mogę liczyć w życiu to te osoby, które poznałem za dzieciaka, albo z osiedla. Mam z tymi osobami bardzo dobry kontakt i setki wspomnień. Dzięki nim mogę być sobą, nie muszę "zakładać żadnej maski" Mogę z nimi fajnie spędzać wolny czas i czuje, że odżywam. Te osoby nie są karierowiczami i dzięki temu są empatyczni i naturalni w swoim zachowaniu, czuję z nimi dobrze. Czy tylko ja mam taką opinię?
#przemyslenia #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tez nie maja za bardzo na nic innego czas.
@mirko_anonim: nie