Aktywne Wpisy

midnight +70
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

InnyWymiar90 +39
źródło: temp_file8407237754470735332
Pobierz

źródło: shopping
Pobierz@Nerus20: będzie, będzie do 40-tki dupę truła
@Nerus20: widze, ze umiecie rozmawiac w zwiazku ;]
Nie wchodzcie w to jeśli nie chcecie mieć poczucia kompletnej żenady i uwłaczenia waszej godności.
Jeżeli ją kochasz to co to za problem wziąć ten ślub będąc nawet ateistą?
Przecież to tylko teatrzyk, na naukach też każdy będzie przytakiwał a w domu robił całkowicie inaczej. Po prostu tak to wygląda w większośći wypadków. Chyba nie myślisz że większość osób bierze ślub kościelny
@Nerus20: Jezu xdd nie chciałbym spotkać na swojej drodze takiego freefinkera jak ty xd
@alonzoo3: To ja zapytam w ten sposób, czemu skoro ona mnie kocha chce bym postępował wbrew sobie, swoim przekonaniom i wierzeniom? Skoro to tylko teatrzyk to ja mogę ja zabrać do teatru a nie brać kościelny.
@Nerus20: przecież apostazja nie jest żadnym problemem z tym by wziąć kościelny ślub w Kościele Katolickim. Jest coś takiego jak ślub kościelny jednostronny, gdzie wystarczy by tylko jeden z małżonków był katolikiem.
@Nerus20: NIc nie ma na zawsze. Aneksy do umow sie zdarzaja, jak rowniez umowy sa zrywane.
Ty typie masz problem, bo twoje ego nie pozwala ci myslec