Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jerzu70 niestety nie tylko Ciebie spotyka ten problem. Wielu znajomych w tym koledzy i koleżanki mówią mi że może nie byłem w jej typie oraz może jej nie podpasowalem gdzie na spotkaniu mówiły co innego. Nagły zanik kontaktu i zwlekanie z napisaniem, że nic nie będzie to standard. Nie startowałem do mega ładnych lasek lub topki, ale do takich niezbyt rozchwytywanych lasek gdzie nie obchodził mnie wygląd tylko wyjście i spędzenie
  • Odpowiedz
  • 2
@BlackROde: no właśnie. Ja bym wolał prostą informację "nie jesteś w moim typie" niż jakieś "nie czuję chemii". I żeby to było nasze pierwsze spotkanie in real, ok. Ale myśmy się już jakiś czas temu spotkali i widzieli na tym grupowym spotkaniu. Chyba nie liczyła na to, że ja się przez trzy miesiące zmienię?
Oczywiście zostałem wrzucony przez nią do #friendzone "Mam nadzieję że to nie jest koniec
  • Odpowiedz
po drugie jak po jednym spotkaniu można stwierdzić czy pyknie, czy nie?

@jerzu70: większość homo sapiens jest w stanie to stwierdzić w ciągu pierwszych 200 milisekund. Reszta to kulturowa szopka.

Zapytałem o pretensje bo z tonu twojego posta wynika jakbyś miał do niej żal. IMO niesłusznie, nic złego nie zrobiła.
  • Odpowiedz
  • 1
@thorgoth: te pierwsze 200 milisekund było trzy miesiące temu :)
Nie mam do niej żalu ani pretensji, bo niby o co? Rozumiem, coś nie pasuje, nie idziemy dalej razem. Teraz jesteśmy we #friendzone :D
  • Odpowiedz