Kilka dni temu mój kuzyn kupił nowy komputer od BlackWhite. Był już tam zainstalowany system Windows 11 oraz wszystkie sterowniki. Przez 4 dni wszystko działało dobrze. Nagle po 4 dniach przy logowaniu do sytemu kuzynowi zaczął wyskakiwać niebieski ekran z różnymi błędami i komputer się kilka razy resetował. Jak już udało się zalogować do Windowsa to na pulpicie co chwilę wyskakiwały jakieś błędy. Najczęściej błąd ASUS framework. exe ale też kilka innych. Później nagle błędy na pulpicie przestały wyskakiwać i niebieskie ekrany też przestały się pojawiać. Przez 2 dni znowu wszystko działało mu dobrze, ale dzisiaj znowu zaczął wyskakiwać niebieski ekran, resetować się komputer i błędy na pulpicie. Postanowiłem mu zainstalować ponownie system. Tutaj pojawiła się przykra niespodzianka. Podczas samej instalacji systemu Windows 11 wyskakuje jakiś błąd, który powoduje, że nie mogę tego systemu zainstalować. To się dzieje w momencie "przygotowania plików do instalacji". Za każdym razem błąd wyskakuje przy 2%. Próbowałem zainstalować system z trzech różnych usb w formacie fat32. Pod spodem wstawiam zdjęcie jaki błąd wyskakuje. O co tu chodzi? #pcmasterrace #komputery #pc #amd #intel #grypc #rozrywka #kartygraficzne #procesor #kartagraficzna #procesory #hardware #nvidia #ryzen #radeon #komputer #gry #gra #game #ram #software #sprzetkomputerowy #zestawkomputerowy #morele #xkom #komputronik #morelenet #proline
@Fedain: gdzie mam teraz umieścić plik z wynikiem testu skoro na tym komputerze nie mam już systemu? Sprzedałem i nie mogę w tym programie image usb ustawić na te usb z którego będzie się ten test przeprowadzał. Ustawiać dysk c nie ma sensu bo przecież nie mam systemu
Polećcie jakiś film który mogę obejrzeć z rodzicami lat 65 :( oglądaliśmy ostatnio Johny (superowy) i Juliusz (może być). Najlepiej jakiś obyczajowy albo komedia i najlepiej polskie ale nie musi być #filmy #kino #netflix
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link