Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +202
Anthony Napolitano - skąd oni biora te imiona i nazwiska? Przecież to brzmi jak chłop byłby jakimś aktorem p---o filmów gejowskich z lat 90 :D nie wierze ze po rodzicach się tak nazywa
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
FeniFikerr +5
Takie coś było pjte nie pierwszy raz wczoraj i jakie to jest CUDO! k---a, wstaję normalnie przed 6:00 tak jak przez cały tydzień i 0 kaca, nie ma Sahary w ryju... Normalnie najlepsza w---a ever. #wodka #a-----l #pijzwykopem
@G06DbT: Ale Jojo musi składać oświadczenia majątkowe. Pojawiły się w nim nowe nieruchomości ale nie pojawiły się nowe kredyty. Stąd prosty wniosek, że musiał kupić za gotówkę.
@kotlet_schabowy_panierowany: Jakie to są debile, żeby takiej prostej rzeczy nie zabezpieczyć i wziąć ten głupi kredyt wszelki wypadek, żeby czarno na białym nie było widać że coś jest nie tak.
@szumowina_wadowicka: więc mówisz że nie da się odłożyć kilku milionów w gotówce, zarabiając pięciocyfrowe kwoty co miesiąc przez 16 lat i nie ponosząc żadnych wydatków, bo jako poseł miał opłacone mieszkanie i żarcie? a oszczędności w gotówce nikt mu nie sprawdzi, a to że musiał to wpisywać to jest nieweryfikowalne
Nikt mu niczego nie sprawdzi, ale teraz będzie miał śledztwo w sprawie nieujawnionych dochodów, skoro magicznie pojawiły mu się miliony majątku.
No więc ja mam do Was pytanie, skąd to info o domu za 3 mln? Bo wszedłem sobie na stronę z oświadczeniami majątkowymi (https://sejm.gov.pl/Sejm10.nsf/PoslowiePE.xsp), i ani w 2022 ani w 2023 Jojo nie wszedł w posiadanie żadnej nieruchomości za 3 bańki, ani nawet niczego podobnego.
Nie mówię, że ten twit to ordynarny fejk, ale trochę tak wygląda.