Aktywne Wpisy
Plotkova99 +101
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Oastry +343
Mam obecnie jakąś HWAWYS Ultrafire T6 Cree, ale niestety nie mogę jej już znaleźć do kupienia.
Mały ale wariat.
c-----y sterownik FET, ale tania (bywa poniżej 60 razem z ogniwem), wodoszczelna (według chińczyka), wbudowane ładowanie, całkiem jasna.
może być convoy s2 też jak dostaniesz tanio, ale tam są rożne wersje z różnymi sterownikami i nie kup jakieś przestarzałej. ale te nowsze wcale nie takie tanie.
A co jest złego z tym ultrafire? Nic się z nią nie dzieje już z 7-8lat, działa jak nówka.
nie chodzi o psucie się. to najniższe latarki jakie sa.
oszukane parametry, optyka z 50% strat jasności (soczewka), podrobione diody cree albo bardzo stare rodzaje diod.
to najniższy tier latarek, na ogól zero wodoszczelności.
wiesz, ze firmy wysyłają w tych latarkach ogniwa aby prawo obejść transportu ogniw litowo0jonowych? odstajesz za darmo latarke więc możesz się domyśleć jaki koszt produkcji tego jest
ale jasne, za 20zł ciężko o coś lepszego bo w tej cenie nie da się zrobić latarki dobrej(za 20zł to ciężko kupić ogniwo 18650). jak ma tylko świecić to
@ruffio o super, dzięki.
@10129: kupiłem, przyszło, ale mały wariat, dzięki wielkie za polecenie. Teraz jak już wiem, że ta spełnia wymagania, to muszę z 10sztuk ogarnąc ;)
to tak w razie byś się chciał uzależnić od kupowania latarek dla zabawy ;>
@wacek_1984:
są tego typu adaptery, tylko trzeba uważać. latarki na 21700 potrafią częśto z 10A+ pociągnąć co może się nie spodobać dla wielu ogniw 18650
mocne latarki na 18650 są często droższe od 21700, co nieco dziwne jest bo są mniejsze a diody w zasadzie i tak są takie same.