Wpis z mikrobloga

Mirki z #survival #latarki #cokupic , potrzebuję kupić kilka niedrogich latarek na ogniwa 18650.

Mam obecnie jakąś HWAWYS Ultrafire T6 Cree, ale niestety nie mogę jej już znaleźć do kupienia.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wacek_1984: jak bardzo tanio to: wurkkos wk03/ sofirn sc18 (to samo, zależy którą dostaniesz taniej), dobry interfejs (nie ten ułomny convoya z lat 90).
c-----y sterownik FET, ale tania (bywa poniżej 60 razem z ogniwem), wodoszczelna (według chińczyka), wbudowane ładowanie, całkiem jasna.

może być convoy s2 też jak dostaniesz tanio, ale tam są rożne wersje z różnymi sterownikami i nie kup jakieś przestarzałej. ale te nowsze wcale nie takie tanie.
10129 - @wacek_1984: jak bardzo tanio to: wurkkos wk03/ sofirn sc18 (to samo, zależy ...
  • Odpowiedz
@wacek_1984:
nie chodzi o psucie się. to najniższe latarki jakie sa.
oszukane parametry, optyka z 50% strat jasności (soczewka), podrobione diody cree albo bardzo stare rodzaje diod.
to najniższy tier latarek, na ogól zero wodoszczelności.
  • Odpowiedz
i te ogniwa maja często 600-1200mAh pojemności zamiast 3500 normalnej firmy i krótko świeci potem :>
wiesz, ze firmy wysyłają w tych latarkach ogniwa aby prawo obejść transportu ogniw litowo0jonowych? odstajesz za darmo latarke więc możesz się domyśleć jaki koszt produkcji tego jest

ale jasne, za 20zł ciężko o coś lepszego bo w tej cenie nie da się zrobić latarki dobrej(za 20zł to ciężko kupić ogniwo 18650). jak ma tylko świecić to
  • Odpowiedz
  • 0
sofirn sc18

@10129: kupiłem, przyszło, ale mały wariat, dzięki wielkie za polecenie. Teraz jak już wiem, że ta spełnia wymagania, to muszę z 10sztuk ogarnąc ;)
  • Odpowiedz
kolejnym poziomem który świeci znacznie silniej (ale blisko i szeroko) od tej będzie wurkkos ts22, bywa za 130zł w promocjach.
to tak w razie byś się chciał uzależnić od kupowania latarek dla zabawy ;>
@wacek_1984:
  • Odpowiedz