Aktywne Wpisy
mickpl +1293
cytmirka +163
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Czy można to traktować serio?
Piszę z taką jedną, piszemy prawie codziennie od 2 tygodni, odpisuje bardzo dużo i szybko, zadaje pytania, sama coś dopisuje, żeby podtrzymać rozmowę, wysyła mi memy, raz wysłała mi nawet film z okna swojego mieszkania
dobrze reaguje na moje komplementy, w których doceniam jej urodę, ale nie wiem co sądzić o tym xd
Czy one serio myślą, że Tinder nadaje się do szukania przyjaciół czy to jest tylko taka przykrywka, żeby ktoś jej nie znalazł i nie pomyślał, że chce się puszczać?
A może one naprawdę wierzą, że szukają przyjaciół - ale jednak dałoby się taką "przyjaciółkę" dość łatwo przerobić na kochankę? xd
#tinder #badoo #zwiazki #blackpill #przegryw
Poza tym jak laska dodaje zdjęcia z chłopakiem lub nie kryje się, że jest w związku to i tak działa jak wyżej- znajdzie się lepszy od jej chłopa to popuści szpary¯\(ツ)/¯
@ricco7: Trzyma cię jako potencjalnego kandydata. Jak sobie pozamyka sprawy z innymi to może przyjdzie twoja kolej.
Bardziej stawiam na to, że tak napisała żeby odsiać tych co szukają płytkich, krótkotrwałych relacji. Jest atrakcyjna to pewnie takich chętnych ma dużo