Wpis z mikrobloga

@Kamokamo: no dokladnie, przepascia mentalna jest to ze p0lki wola spermiarzy z internetu, kazdy wg przyglupow jest creepem jesli sie odezwie

i wogle polacy mogli by maseczki nosic bo to zadna roznica, i tak sie nie odzywaja, mogli by miec mordy pozaklejane tasma XD

bez zmiany mentalnosci bedzie tylko gorzej bo mentalne janusze gadaja ze soba caly czas a reszta jest uwieziona w sieci, bez internetu wrecz nie istnieje, jakby
  • Odpowiedz
brakuje do kompletu jeszcze mieszkania ze spółdzielni za psi #!$%@

@Kroledyp: "Psi #!$%@?" nie oddaje całości sytuacji. Oni dostali te mieszkania za dzisiejsze 2 raty za 2 pokojowe mieszkanie w większym mieście xD
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: no ja mam podobnych, mówię ojcu weź w krechę nową pralkę i dłuższą gwarancję, bo to jakieś grosze więcej, a on po co? Nieważne że w % płacisz tyle samo co gotówką i ta pralka to sie zaraz rozwali. Ja kiedyś jak kuoiłam, chyba dałam ze 3k to w 2lata dosłownie wszystko było wymienione oprócz bębna.
  • Odpowiedz
Jak ostatnio hydraulik coś robił w domu to stali i patrzyli na ręce czy nie ukradnie ręczników

@elozapiekanka: nie znam przypadków gdzie hydraulik nie ukradł miedzi z demontażu czy palet po np piecu za który klient zapłacił xD mi już różni budowlańcy różne rzeczy ukradli od wierteł po głośniki (liczba mnoga) bluetooth
  • Odpowiedz