Aktywne Wpisy

pedrovegas +6
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Eustachiusz +158
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#bekazpisu #tvpis #sejm #bekazprawakow #holownia #polityka
źródło: IMG_2834
PobierzJak sobie zaparzyłeś to wypij bo film ci się zawiesił.
Jedyny kto tutaj został zaorany to ty.
Pogrążyłeś się całkowicie i przedstawiłeś wszystkim jako fanatyk partyjny.
@piotr-chlopas: dlaczego? Tylko tak konkretnie, a nie "pis po jedno zło".
@Njal: raczej antyfanatyk. Do 2015 głosowałem na partie okołokorwinowe, ale od kiedy zaczęli robić przekręty na kasie to przestałem i nie głosowałem na nikogo. Sam osobiście kibicuję obecnej koalicji (nie jednej partii) aby powsadzali pisowców do więzienia za przestępstwa. I jak wg Ciebie to czyni ze mnie partyjnego fanatyka? xd
Bo moim postulatem jest wsadzanie przestępców do pierdla, a nie jakieś opowieści
@wortor: ale oni nie idą siedzieć za działalność w latach 2015-2023 xD
źródło: interpunkcja_spacja
Pobierz