Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +156
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +416
Rzeczywistość: nawet 60% mieszkań przydzielanych poza kolejką przeznaczoną dla szarych ludzi. Czytaj: dla resortu, mundurowych, zasłużonych członków PZPR, tych co się odpowiednio podlizywali dyrektorowi zakładu pracy... itp.
#nieruchomosci #mieszkania #ciekawostki #bekazlewactwa
@wypopekX: @mikau Mowa o incelach z #przegryw. Oni się tam niejeden raz chwalili że w czasie okupacji sowieckiej ich rodzice/dziadkowie/pradziadkowie donosili ubeckim i esbeckim katom Polski.
Na tamtym tagu największe lewactwo ma swoje leże gdzie wprost wybiela się złodziejstwo zwane reformą rolną. Białek powinien
@mikau: regularnie w gorące trafia wpis o tym jak ktoś przegrał życie bo się za późno urodził i nie dostał mieszkania we "wspóldzielni"
@jfrost: nie wiem, zależy kiedy Anetka przyjdzie z kapucziną, może oddam zmianę perfumowemu, może czerwonce. Mamy was wszystkich rozpisanych na wielkiej tablicy. Jak siedzisz na kiblu to wszystko widzimy przez kamerkę w tel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@1624294678: w prywatnej mieszkaniówce? No ja tam nie wiem, ale jak płacisz cenę to raczej nie powinno mieć znaczenia czyim jesteś kuzynem
@mikau: Dopiero co pisałem z takim jednym ancymonem.
@mikau: tak na oko 90% dzieciakow komunistow z zachodu, polecam zachodnie portale typu reddit czy youtube
@Miniu30: zgadza sie.
Ja lubie porownywac to do hipoteki na 30 lat, bo czesto wlasnie ludzie mowia, ze wtedy sie mieszkanie dostawalo a teraz musisz 30 lat splacac kredyt.
Tylko ze wtedy zarabiajac pare dolarow de facto placiles kredyt i tak, czy chciales czy nie, a mieszkanie moze dostales, a moze nie. A nawet jesli to nikt
@Miniu30: to byla jawna czesc. Zarzadzanie przez panstwo waluta i ograniczanie sily nabywczej to byl inny, juz mniej oczywisty sposob.