@damian44__: Kup stelaż, blat i sam zmontuj. Nic trudnego, będziesz miał satysfakcję i porządne biurko, które na pewno posłuży Ci dłużej niż taki paździerz z allegro. W tym co podałeś jest blacik 15mm. To mniej niż najzwyklejsza płyta meblowa, która ma 18mm. Więc po niedługim czasie będziesz miał banana z blatu.
Ja blat kupiłem w obi czy innym leroyu, gruby na 25mm, docięli na wymiar gratis.
@damian44__: U mnie sa nogi Ikead idasen -> https://www.ikea.com/pl/pl/p/idasen-podstawa-sit-stand-blat-stl-el-bezowy-80299534/ Koniecznie bez ichniego blatu, bo to jest plyta z tektury wykonana (zapada sie ramie do monitora do wnetrza). Do tego zwykly blat drewniany kuchenny z castoramy z surowego drewna, ktory sam oszlifowalem na rogach i zaimpregnowalem. Wymiar do wyboru. Z uwagi na to, ze przeszkadzala mi rynna na srodku na kable, to nogi przykrecilem katownikami do blatu i w zasadzie nie
@damian44__: Biurka "siedź-stój" szukaj na markowym osprzęcie (np. Linak), z długą gwarancją (co najmniej 5-letnią, najlepiej D2D) i z serwisem pogwarancyjnym.
Najtańszy taki stelaż to (chyba) obecnie Ikea Idåsen 003.207.23 (z 10-letnią gwarancją ale bez serwisu pogwarancyjnego). Blaty Idåsen mają niestety wypełnienie typu plaster miodu (czyli może wystąpić problem po zamocowaniu do niego uchwytu na monitor).
#biurkoelektryczne #biurka #pcmasterrace #webdev #it
Różnica taka że są dwa wbudowane silniki krokowe w nogi a na allegro jest jeden po środku.
Ma też większy udźwig bo 120kg.
Tylko trzeba dokupić jakiś blat w zakresie 120-200 cm długości, 60-80 cm szerokości
Ja blat kupiłem w obi czy innym leroyu, gruby na 25mm, docięli na wymiar gratis.
Koniecznie bez ichniego blatu, bo to jest plyta z tektury wykonana (zapada sie ramie do monitora do wnetrza).
Do tego zwykly blat drewniany kuchenny z castoramy z surowego drewna, ktory sam oszlifowalem na rogach i zaimpregnowalem. Wymiar do wyboru.
Z uwagi na to, ze przeszkadzala mi rynna na srodku na kable, to nogi przykrecilem katownikami do blatu i w zasadzie nie
Najtańszy taki stelaż to (chyba) obecnie Ikea Idåsen 003.207.23 (z 10-letnią gwarancją ale bez serwisu pogwarancyjnego). Blaty Idåsen mają niestety wypełnienie typu plaster miodu (czyli może wystąpić problem po zamocowaniu do niego uchwytu na monitor).