Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: moj starty w ładzie taka miał :d w jak biednym rejonie kraju mieszkałeś? Nikt nie miał auta i twój ojciec był pierwszym który miał auto?
  • Odpowiedz
  • 37
@jmuhha
Hehe, chciałeś zabłysnąć, ale Cię pogasili, jak peta. Ja też pamiętam, że w każdym gównianym aucie była zapalniczka żarowa. Passat to ciota ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@jmuhha: z tego co kojarzę to w latach 90 u szwabików był w większości marek pakiet niepalący, który w miejscu zapalniczki miał zaślepkę. Poza tym standardem była zapalniczka. Fiat Cinquecento rocznik 94 na pewno ją miał.
  • Odpowiedz
@jmuhha: W 98 jechałem boltem z twoim tatą!!! Miałem wtedy Iphone jedynke i na czarnobiałym wyświetlaczu nie pokazywało jakie auto podjedzie, pamiętam ten szok jak podjechał nowiutki Passat B5 metalik na alunach. Sąsiadka która zza firany mnie widziała jak wsiadam jeszcze długo rozpowiadała że dołączyłem do mafii. Pamiętam, że zapytałem twojego taty czy mogę pociągnąć elektryka, a on odpowiedział żebym wyrzucił to g---o, podał mi własnoręcznie skręconego papierosa i właśnie
  • Odpowiedz
xd spaliłem dziadkowi taką w polonezie w latach 80 mordo i to na początku lat 80, takie zapalniczki to prehistoria, nawet w maluchu chyba były

@Atari_65XE: była w maluchu i działała nawet bez kluczyka w zapłonie. Za dzieciaka biegaliśmy z kuzynem co chwilę ją nagrzać i przypalaliśmy różne rzeczy na ogrodzie xD
  • Odpowiedz