Aktywne Wpisy
JoMaHaa +547
Mirki, co to się to ja nie...
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
robert5502 +338
Rosjanie i Białorusini będą mogli startować na olimpiadzie w Paryżu. Czeski magazyn Reflex proponuje takie stroje.
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
Statystyki z Endomondo:
Dystans: 15
Czas: 45m:35s
Średnia prędkość: 19.9 km/h
Maksymalna prędkość: 39.2 km/h
Spalonych kalorii: 826 kcal
Dzisiaj w poszukiwaniu keszy. Wyjazd w cywilnych ubraniach ale niewygodnie jeździ się w jeansach i zwykłych butach. Trzeba będzie zainwestować w spd do crossa :|
Zdjęcie oglądać w pełnej rozdzielczości, panorama zabrała trochę skali, drzewo ma 31,5 metra.
Info
"Dąb "Cztery Dęby". Jest to prawdopodobnie najgrubszy i jeden z najwyższych dębów bezszypułkowych w Polsce. Rośnie on w głębi lasu, niedaleko miejscowości Podlas i Leopoldów w gm. Rawa Mazowiecka w woj. łódzkim. Wysokość drzewa wynosi 31.5m (PG, 2011, laser), zaś obwód jego poczwórnego pnia to 6.37m (Φ 2.03m) (PG, 2011)."
#rower #zdjeciaztelefonu #przyroda #ciekawostki
#rowerowyrownik