Aktywne Wpisy
Eliade +2
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
@badreligion66: Bys sie zdziwil, moja babcia (80 lat) praktycznie od razy zaczela sie pytac i szukac jak ta telewizje dostac i zmienila operatora.... Dlaczego nie oglada juz wiadomosci? Bo nowe KOLORY jej sie nie podobaja i boli ja przez to glowa.
@badreligion66: zgadza sie, ale po co wyznawcow tuska tak brzydko nazywac xD
@badreligion66: boze, znowu bedzie marsz milio, znaczy 200tys serca i spiewanie hymnu na pokaz? xDD
A nie tam, tam srednia byla wyzsza
@badreligion66: ile by nie bylo, to dalej brandzlujecie sie do wysrywu randoma z twitta bez zadnego zrodla xD
@badreligion66: ooo, jest. Fajnopolska tolerancja i rownosc i wyzywanie od homoseksualistow xD akurat dzisiaj jak pokazywaliscie w tv szczesliwe party homoseksualne xD
@badreligion66: o k---a, czwarta gestosc - przeciez to sa wypisz wymaluj teorie JKM xD
@Proogramista: bo oni chca wiedziec co myslec, a nie samemu wyciagac wnioski.