#przegryw #nieruchomosci #pieniadze #rozowepaski #niebieskiepaski Nie rozumiem podstawowych spraw życia dorosłego. Nie wiem jak się kupuje mieszkanie czy dom. Co mam od tak zrobić przelew gdzieś na x set tysięcy złotych? Przecież przelewy powyżej 15k euro są notowane przez banki i do skarbówki przekazywane. Gotówką zapłacić nie można. A co jeśli zrobię przelew za mieszkanie i ten ktoś mnie oszuka. Serio tego nie ogarniam.
@Tata_Kasi: i jakie to uczucie trzymać tyle plików 200 w dłoni mając w jednym 20k? Mi by z podniecenia chyba by stanął, to musi być piekny widok tyle hajsu, jak miałeś pół banki to 25 plików musiałeś dostać. Zrobiłeś sobie zdjęcie na pamiątkę?
@Felixu: bardzo przyjemne uczucie. Idąc przez miasto że sporą gotówka trzeba się zachowywać normalnie, więc nie dobrze się podniecać. Osobiście wolę przelewy, ale sprzedający nalegali na gotówkę
@Tata_Kasi: i jakie to uczucie trzymać tyle plików 200 w dłoni mając w jednym 20k? Mi by z podniecenia chyba by stanął, to musi być piekny widok tyle hajsu, jak miałeś pół banki to 25 plików musiałeś dostać. Zrobiłeś sobie zdjęcie na pamiątkę?
@Tiab: jeśli bym wiedział że dana laska leci na hajs, to pewnie użyłbym takiego zdj, jeśli by to mogłoby mnie przybliżyć do tego że owa samica rozłoży nogi i odbędzie się krycie, czyli stosunek seksualistyczny
@Felixu: Notariusz. Poprowadzi cię za rączkę można powiedzieć. Doradca kredytowy - tez poprowadzi cie za rączkę. No i potem do banku do placówki idziesz zrobić przelew - tam też cię poprowadzą za rączkę. Nic trudnego.
@Tata_Kasi: w sumie szkoda że ktoś może uzbierać z 200k na koncie ale nigdy tego nie wypłacić zawsze obracać wirtualnie i nie pocieszyć się żywą gotówką
Nie rozumiem podstawowych spraw życia dorosłego. Nie wiem jak się kupuje mieszkanie czy dom. Co mam od tak zrobić przelew gdzieś na x set tysięcy złotych? Przecież przelewy powyżej 15k euro są notowane przez banki i do skarbówki przekazywane. Gotówką zapłacić nie można.
A co jeśli zrobię przelew za mieszkanie i ten ktoś mnie oszuka. Serio tego nie ogarniam.
Jestes zajebisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felixu: nie, ja już zbyt poważny człowiek na takie zdjęcia. Jak miałem 20 lat to robiłem zdjęcia 10 tysiącom, a teraz to nie
@1624294678: szczerze to cyferki na ekranie też cieszą.
Ale fakt, że spora gotówka w ręku ma swój urok
@Felixu: ale też ładnie wygląda xd