Wpis z mikrobloga

Nowa telewizja publiczna, wielką, Pisowską manifestacje 11 stycznia?

#polityka #ankieta #tvpis #marsz #bekazpisu

Jak pokaże Pisowską manifestacje nowe TVP?

• Rzetelnie 63.1% (309)
  • Zrobią propagandę jak TVPis o marszu Tuska 6.5% (32)
  • Będzie propaganda, ale mniejsza niż w TVPis 21.8% (107)
  • Mocno pominą temat. Jakby nie było. 8.6% (42)

Oddanych głosów: 490

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zenek_: Zależy jak na to spojrzeć. Jeśli ktoś liczy na 100k ludzi to wiadomo że tylu nie będzie. Ale kilka tysięcy będzie spokojnie, kto wie może i powyżej dyszki będzie.
Dla ludzi ogarniętych to będzie kompromitacja, ale dla PiSu i ich wyborców to będzie sukces którym będą się szczycić przez lata, olewając to że 80% ludzi to członkowie partii (+rodziny), beneficjenci awansu do spółek skarbu państwa, propagandyści no i związkowcy
  • Odpowiedz
@mango2018: ostatnie tygodnie pokazują, że pisowcom trzeba pozwolić mówić i sami się pogrążają. Cenzura nie ma sensu. Poza tym, po reakcji społeczeństwa można raczej wnosić, że te kontrowersyjne zmiany w TVP nie za bardzo ruszyły elektorat PiS do protestu. Myślę, że jest spore grono wyborców PiS, które jednak miało dość TVP w takiej formie. Nie oszukujmy się, to było absolutne dno.

@andrzej-roman: Kilka tysięcy to sam PiS pewnie
  • Odpowiedz
@mango2018: ja tylko przypomnę co się działo jak odpalili Jokera w postaci "obrony papieża", a muszę przyznać że z tego co pamiętam temat był grzany znacznie bardziej niż TVP.

Konserwy na wykopie wieszczyły już konstytucyjną dla PiS przecież, po takiej "wpadce" jak z tym dokumentem, że Wojtyła wiedział o pedofilii.
matt-pitt - @mango2018: ja tylko przypomnę co się działo jak odpalili Jokera w postac...

źródło: Screenshot 2024-01-04 at 22.00.17

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale kilka tysięcy będzie spokojnie, kto wie może i powyżej dyszki będzie.

@andrzej-roman: Nazbiera się zdjęć jak to wyżej i porówna z marszem miliona serc to będzie rażąca wtopa. Z betonem pisowskim i tak nic nie zrobisz, trzeba czekać aż wymrze, ale z połowa tego ich poparcia to są ludzie, którzy będą myśleć to co im telewizja publiczna powie i się szybko od pisu odwrócą.
  • Odpowiedz