Aktywne Wpisy
niochland +1320
Oto pani Grażyna Boniecka. Szefowa fundacji Freedom-24, która odpowiada za ten POWAŻNY pozew wykop.peel na 1,5 miliona ziko, M. razem z panią Boniecką oczekują:
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
valhander +118
gram pierwszy raz >:]
#masseffect
#masseffect
"Gówniarzu zasrany co ty wiesz o życiu. Jak my żeśmy przerabiały zepsute mięso to ciebie jeszcze na świecie nie było!".
#karyna #bekazpodludzi #handel #bekazrozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@Mtsen one ci powiedzą, że same by tych surówek i mięsa nigdy nie zjadły. Ale inni ludzie niech żrą, srać na nich.
@grimhzr co się robi?
Także zajebiste są te soki w sklepach...
@WielkiNos: @Mtsen
zepsute mięso na sprzedaż - zawsze tak było
smog taki że można się udusić - zawsze tak było i nie przeszkadzało
pies na łańcuchu 1m od budy, bez wody i jedzenia - zawsze tak było
elegancko, to może nie naprawiajmy świata i wracajmy do jaskini bo zawsze tak było
@Ziutek_Grabaz: jo wyrzuca xD jadłeś kiedyś w barach/restauracjach krokieciki, albo mielone kotlety, albo pierogi z mięsem, albo paszteciki, albo gołąbki, albo puree czy sałatki? dań jest wiele ( ͡º ͜ʖ͡º)
@WielkiNos: recykling
@WielkiNos: Brat pracował w dużej duńskiej sieci handlowej na mięsnym. Świeże mięso, które się nie sprzedało i dochodziło do granicy przeterminowania było marynowane i wrzucane do sprzedaży. Marynowane mięso, które dalej się nie sprzedało było wysyłane do bistro i tam robiono z niego dania. Smacznego!
@Mtsen: to są ci ludzie którzy pleśn odcinają i jedzą, a oslizgle mieso smazą z jajkiem bo temperatura wybije bakterie
@Bomfastic: i informuje o kontroli z miesięcznym wyprzedzeniem