Aktywne Wpisy
slawomirus +985
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +514
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Polacy mają wszystkich poza Konfederacją dość! Dlatego 93% Polaków zagłosowała na tych, których mają dość. Logiczne, prawda?
Wam kuce to już dawno coś na głowę spadło ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Czyli 93% mieszkańców Polski to nie Polacy? Jak ja was kocham konfederaci :)
To ty mi lepiej powiedz, na jakim poziomie skończyłem matmę i statystykę :)
Jeżeli nie głosowało 26% Polaków, to powiedz mi, jakie jest prawdopodobieństwo, że wśród nich jest inny rozkład poparcia niż wśród głosujących :)
No wszyscy (prawie) powyżej 18 roku życia. Zakładasz, że jak się kończy 18 lat, to przestaję się być Polakiem?
Komentarz usunięty przez autora
@i-marszi: Ewidentnie na niewystarczającym, skoro nie potrafisz policzyć prostych procentów, nawet kiedy tobie podałem dokładne instrukcje, wystarczyło tylko wklepać liczby w kalkulator, a zamiast tego teraz idziesz w zaparte i robisz fikołki z jakimiś zgadywankami
A co do twojego ostatniego pytania to fikołków tu nie trzeba. Skoro 26% nie głosowało to nie oznacza, że nie dzielą poglądów z pozostałymi którzy zagłosowali. Musiałbyś przedstawić dowód na taką różnice w statystyce.
@Dawisek: A ja mu serio matematycznie udowodniłem, że nie ma racji. Nie ośmieszaj się.
Twierdził, że "93% Polaków zagłosowała na tych, których mają dość", ja mu wytknąłem, że to nieprawda, bo frekwencja w wyborach wynosiła 74% osób uprawnionych do głosowania. Mylę się?
@malinq: Ani również nie oznacza, że dzielą poglądy. Musiałbyś przedstawić na to dowód.
A co tam, niech moderato usuwa, albo nawet niech daje bana. Muszę to napisać. Albo jesteś trollem, albo jesteś debilem! Choć w sumie jedno nie wyklucza drugiego.
@i-marszi: no chyba ze ponad polowa wybrala sobie dude, to wtedy co innego i jego weto nalezy zignorowac wg fajniej koalicji xD
Kilka spraw:
Nie brak opinii, że Duda nie wygrał wyborów w sposób nieuczciwy, co czyni jego mandat prezydencki niepełnym!
Eksperci twierdzą, że Duda nie wygrał wyborów w sposób nieuczciwy, co czyni jego mandat prezydencki niepełnym!
Internauci uważają, że Duda nie wygrał wyborów w sposób nieuczciwy, co czyni jego mandat prezydencki niepełnym!
Wśród wielu Polaków popularna jest opinia, że Duda nie wygrał wyborów w sposób nieuczciwy, co czyni jego mandat
@i-marszi: polski trudny, ciezko sie w dwa tygodnie nauczyc rozumiem xD
@i-marszi: 92% Polaków odrzuciło lewicę, a i tak są w rządzie i muszę znosić ich debilne pomysły.