Pytanie do osób którzy nadają paczki. Jakie macie stawki DPD i Inpost paczkomaty również za pobraniem przy gabarycie A? Wiem, że stawki zależą od ilości wysyłanych paczek. Pytam by mieć dane do wynegocjowania atrakcyjnej ceny. #kurier #dpd #inpost #paczkomaty #firma #kurierzy #allegro
@Protectorx: zależy ile wysyłasz, u mnie znajomy ma 7zł ja np robie sobie wysyłki przez olx tzn kupuje od siebie coś za parę groszy i wysyłka wychodzi 5zł przy kupnie podaje dane klienta :)
@Protectorx: Poproś o ofertę konkurencję, będziesz wiedział od czego zaczynać. Przy małych ilościach sprawdź sobie ceny u pośredników typu kurierzy, furgonetka.
@wedrowycz: tiaa, korzystam i mam DPD za ok. 20 PLN, za pobraniem jakieś 22 PLN a Inpost - paczkomat z 13 PLN. Strasznie drogo i nie wiem, czy tyle sobie liczy pośrednik bo jak tak to taniej mi wyjdzie zrobić własną konfiguracje po API. Mam około 300 wysyłek miesięcznie.
Jakie macie stawki DPD i Inpost paczkomaty również za pobraniem przy gabarycie A? Wiem, że stawki zależą od ilości wysyłanych paczek. Pytam by mieć dane do wynegocjowania atrakcyjnej ceny.
#kurier #dpd #inpost #paczkomaty #firma #kurierzy #allegro
@wedrowycz: tiaa, korzystam i mam DPD za ok. 20 PLN, za pobraniem jakieś 22 PLN a Inpost - paczkomat z 13 PLN.
Strasznie drogo i nie wiem, czy tyle sobie liczy pośrednik bo jak tak to taniej mi wyjdzie zrobić własną konfiguracje po API.
Mam około 300 wysyłek miesięcznie.
Dla mnie oferta u pośrednika jest taka sama, a nie ma abonamentu. Ty masz tego więcej, możesz coś ugrać.