Aktywne Wpisy

źródło: temp_file1890190618225951960
Pobierz
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#

źródło: żółwik
Pobierz
sąd - TERRORYSTA, MORDERCA, DOŻYWOCIE!!! (bo straciły scierwa sumę po jaką by się nie schyliły na ulicy) - można powiedzieć, że chłopaka zabili
sąd - OJ TAM, NIC SIĘ NIE STAŁO, ZAPŁAĆCIE 5 ZŁ GRZYWNY I JESTEŚMY KWITA
J---ć ten świat! J---ć zjebów, którzy bronią korporacji! Niech ten świat spłonie!
#gorzkiezale, #4konserwy #bekazlewactwa #korporacje #korpo #prawo #sady #zalesie #w---w #neuropa #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #gta6 #rockstar
Co nie zmienia faktu że to dość dziwna sytuacja i brzmi trochę jak z jakiegoś cyberpunka.
A co do drugiej części zgadzam się zupełnie.
Nie znam zupełnie sprawy o nie wiem co właściwie zrobił ten dzieciak. Ale jeśli złamał GTA6 i udostępnił w sieci to zdecydowanie nie jest to nic.
Przyczynił się do strat liczonych w grubych milionach a może i miliardach.
I można sobie p-------ć że to tylko pieniądze złej korporacji i że nie są warte zmarnowania życia młodego człowieka, ale tak na prawdę za tymi cyferkami stoi
Pewnie też się całe życie spuszczał o tym, jak to trzeba być prywatnym i bezpiecznym w życiu xD Jak wstąpię do mafii i będę potrzebowała prywatności i bezpieczeństwa to WTEDY sobie będę używał bezpieczniejszych rozwiązań, a i tak głównie opartych o opsec.
Threat modeling gone wrong. Episode №982172842