Aktywne Wpisy
WielkiNos +221
My sobie chillujemy, a tu chłop już od rana ma jazdy, że się nie tak odezwał. A wy jak byście powiedzieli żeby nie uchybić kobiecej godności?
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Mysiekpysiek +346
Prawdziwa twarz polskiego, wyklętego i wstanego z kolan katolicyzmu ma mordę Jędraszewskiego.TFU!
W takim sensie się zgodzę, bo wszystko można wtedy nazwać ideologią. Wpisane w polski KK paragraf zakazujący kradzieży to efekt ideologii niekradzenia.
@galicjanin: czy powrotu Rysia to nie mam pojęcia, ale Jędraszewski jest jedną z najbardziej nielubianych postaci. Na protestach wielokrotnie był wspominany, oczywiście negatywnie. W pewnym momencie chyba nawet się zabarykadował w kurii, bo się przestraszył, przy czym wcześniej tego samego dnia jeszcze twierdził, że się wcale nie boi i jego drzwi są otwarte xD
Szkoda, że nie masz pojęcia co głosi ta IDEOLOGIA LGBT, a ja krytykujesz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy po prostu jesteś homofobem i chcesz po prostu sprawiać cierpienie i to dla ciebie wartość sama w sobie?
@Ja-szczur: sam w drugim zdaniu wyjasniles swoje kłamstwo ze zdania pierwszego.
A w ostatnim udzieliłeś mi odpowiedzi na moje pytanie skąd się to u ciebie bierze. Jesteś katolem, czyli człowiekiem nienawistnym wobec każdego, kto nie wpisuje się w szablon z pasterskiej mitologii sprzed tysięcy lat.
Ja natomiast jestem dobrym i empatycznym człowiekiem. Reaguję na krzywdę drugiego i odczuwa dyskomfort kiedy
Kiedyś za małżeństwo uznawano związek dziewczynki poniżej 15 roku życia i mężczyzny. Było to coś normalnego, a dzisiaj jest dla nas nie do wyobrażenia. Nie wspominając, że jest to prawnie zakazane współżycie z