Oczywiście, już matka pisowiec i ojciec pisowiec mają nowy program informacyny - Republikę tucznika Sakiewicza. Nie wiem, jak odkryli ten kanał, bo oni nawet nie umieją korzystać z internetu.
Co raz, gdy widzę, że leci Republika, to przełączam na Polsat News, aby oni ani ja nie słuchali propagandy, ale za każdym razem przełączają na tę gównianą Republikę.
Dzisiaj coś się stało z dekoderem i nie mogli przełączyć na ten kanał, to odrazu snuli teorie, że „oni” (Tusk) zablokowali, bo Republika mówiła prawdę. Zresetowałem i ponownie zaczęło to gówno nadawać. (⌐͡■͜ʖ͡■)
Co TVPiS zrobił z ludźmi, to głowa mała. Ci ludzie wpadli w syndrom sztokholmski - bronią swojej ofiary, która nimi manipulowała. Nawet zaryzykuje stwierdzenie, że byli gorsi od TVP za czasów PRL. Śmieszy mnie też #konfederacja i jej #tvpo, która mówi, że przecieź tak samo było, kiedy TVP kierowali ludzie z PO. Nie, nie było tak.
@TrexTeR: No i co, to już nie jest telewizja finansowana z publicznych pieniędzy, niech sobie oglądają jak chcą. Fajnie jakby teraz Republika stała się popularniejsza, bo nie może być tak, że dwie największe stacje (+ Polsat, który też pewnie skręci w lewo) będą prorządowe.
@TrexTeR: Do nas przyszło wujostwo żony. Zapytałem ich, czy oglądali nowe wiadomości i9:30. Oczywiście nie. Dostali prawie piany, gdy im powiedziałem, że w końcu pierwszy raz od 8 lat nie ma sytuacji, gdzie 90% czasu to jechanie po Tusku.
@Arteqq Dla ofiar syndromu sztokholmskiego, gdzie oprawcą przez 8 lat było TVPiS, to nawet informacja, że Tusk jest premierem, jest dla nich kłamnstwem ( ͡°͜ʖ͡°)
@JohnDoe01: typie wkleiłeś obrazek robiony w paintcie xd Może wrzuć wszelkie głosowania sejmu i pokaż kto jak głosował i z kim na jakie tematy, pokaż oficjalne wypowiedzi i wpisy konfiarzy i pisowców podczas konkretnych wydarzeń i wtedy zobaczymy czy twój obrazek ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością xd
Co raz, gdy widzę, że leci Republika, to przełączam na Polsat News, aby oni ani ja nie słuchali propagandy, ale za każdym razem przełączają na tę gównianą Republikę.
Dzisiaj coś się stało z dekoderem i nie mogli przełączyć na ten kanał, to odrazu snuli teorie, że „oni” (Tusk) zablokowali, bo Republika mówiła prawdę. Zresetowałem i ponownie zaczęło to gówno nadawać. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Co TVPiS zrobił z ludźmi, to głowa mała. Ci ludzie wpadli w syndrom sztokholmski - bronią swojej ofiary, która nimi manipulowała. Nawet zaryzykuje stwierdzenie, że byli gorsi od TVP za czasów PRL.
Śmieszy mnie też #konfederacja i jej #tvpo, która mówi, że przecieź tak samo było, kiedy TVP kierowali ludzie z PO. Nie, nie było tak.
#polityka #tvpis #bekazpisu #bekazpodludzi #heheszki
@TrexTeR: chyba 'oprawcy', na tym polega SS
@TrexTeR: podlasie...
Zapytałem ich, czy oglądali nowe wiadomości i9:30.
Oczywiście nie.
Dostali prawie piany, gdy im powiedziałem, że w końcu pierwszy raz od 8 lat nie ma sytuacji, gdzie 90% czasu to jechanie po Tusku.
@TrexTeR: Otóż było tak.