Aktywne Wpisy
G06DbT +29
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
qqaa +3
Którą witaminę d i c polecacie jakość/ cena?
Z kfd się jeszcze kupuje? Czy są jakieś nowe firny
#silownia #zdrowie #mikrokoksy #suplementy
Z kfd się jeszcze kupuje? Czy są jakieś nowe firny
#silownia #zdrowie #mikrokoksy #suplementy
Co raz, gdy widzę, że leci Republika, to przełączam na Polsat News, aby oni ani ja nie słuchali propagandy, ale za każdym razem przełączają na tę gównianą Republikę.
Dzisiaj coś się stało z dekoderem i nie mogli przełączyć na ten kanał, to odrazu snuli teorie, że „oni” (Tusk) zablokowali, bo Republika mówiła prawdę. Zresetowałem i ponownie zaczęło to g---o nadawać. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Co TVPiS zrobił z ludźmi, to głowa mała. Ci ludzie wpadli w syndrom sztokholmski - bronią swojej ofiary, która nimi manipulowała. Nawet zaryzykuje stwierdzenie, że byli gorsi od TVP za czasów PRL.
Śmieszy mnie też #konfederacja i jej #tvpo, która mówi, że przecieź tak samo było, kiedy TVP kierowali ludzie z PO. Nie, nie było tak.
#polityka #tvpis #bekazpisu #bekazpodludzi #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Wczoraj ksiądz gej którego wyrzucili z zakonu a dzisiaj wraca holecka z kurdej szatan xDDDDD