Aktywne Wpisy
essos +15
Czemu nikt nie jęczy o rozdawnictwo 800+, a wszyscy jęczeli o 500+?
To dlatego ze PO rozdaje?
Przeciez to wlasnie za rozdawnictwo najbardziej #!$%@? pis
I dlaczego nikt nie robi żadnych wyliczeń ile nas to bedzie kosztować rocznie i co innego mozna by za to zrobić??
#bekazlewactwa #polityka #polska #ekonomoia #gospodarka #pytanie #4konserwy #sejm
To dlatego ze PO rozdaje?
Przeciez to wlasnie za rozdawnictwo najbardziej #!$%@? pis
I dlaczego nikt nie robi żadnych wyliczeń ile nas to bedzie kosztować rocznie i co innego mozna by za to zrobić??
#bekazlewactwa #polityka #polska #ekonomoia #gospodarka #pytanie #4konserwy #sejm
Nooleus +146
W kiblu mieliśmy kiedyś takie drzwi z szybką na górze, że jak się przez nią spojrzało to się widziało jak ktoś w kiblu siedział. Stary sobie upodobał, że zawsze jak przechodził obok kibla to tak zerkał i mówił "oho, żonka siedzi" albo "synek siedzi" czy cokolwiek #!$%@? innego w zależności kto tam był XD Na początku była beka, potem zażenowanie, bo jak ktoś wbijał to stary też podchodził do drzwi, zerkał i
Nie da się już czytać tych kłamliwych wysrywów FajnoPiSiaków , a moderacja jak zwykle wywalone jaja na złgoszenia.
Nie no zartuje, nie jestem naiwny i wiem, że to się nigdy nie stanie, no ale pytać mogę.
#twitter #tvpis #bekazpisu #bekazprawakow #moderacjacontent #sejm
@wortor: do tego jak ktoś robi sprostowanie w komentarzach to potem pisiorek czy inny k0nfiarz usuwa koment i wrzuca na czarno XD
Jak na jakiejś informacji ci zależy, to musisz sam zweryfikować.
Kto czyta Mirko dla informacji? Nie oszukujmy się. Wszyscy są tutaj tylko dla rozrywki. To tak jakbyś oglądał kabarety i denerwował się, że wydarzenia nie zgadzają się z rzeczywistością.
Ale wiadomo, jajko ma białko a białek nie ma... ( ͡° ͜ʖ ͡°)