#kryptowaluty BTC zrobił mi już ponad 40% zysku i korci mnie na włożenie go w jakieś alty. Zastanawiam się czy jeszcze czekać na spadki jakoś do połowy 2024 czy #!$%@?ć się po same kule. Co myślicie?
@normalniechybba jeden chvj i tak koniec końców będziesz dawcą kwitu dla grubasów jak 90% uprawiających H----D o nazwie kryptowaluty. Bez znaczenia co zrobisz. W najlepszym wypadku odsuniesz w czasie moment kiedy będziesz stratny. Matematyka jest tutaj nieubłagana
@aversxx: na end-game mam plan, także tego się nie boję :) Będę wyciągał partiami na poziomach które sobie określiłem z czego do pierwszego już na prawdę nie daleko
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
Bez znaczenia co zrobisz. W najlepszym wypadku odsuniesz w czasie moment kiedy będziesz stratny. Matematyka jest tutaj nieubłagana
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://wykop.pl/link/6731387/w-kryptowaluty-wlozyl-cale-oszczednosci-bylem-chciwy-stracilem-niemal