przemek-
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
H.....e
@przemek- skoro można się identyfikować jako druga płeć to można i identyfikować się jako np brazylijczyk
7
pawel89uri
pawel89uri
2
wylisiony_afrowiorek
@przemek-: no i niech spier...
1
j.....e
j.....e
@przemek-: A teraz chodź Ahmed jedziemy tam do Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
bobsley33
@przemek-: JA TEZ
0
WyzwolonaPodrozniczka
@przemek-: Nie dziwię się. Wstyd się przyznać w świecie, że się jest Polką, bo niestety jest się utożsamianą z p0lusami. A to naprawdę potwarz :)))
0
binienda
binienda
0
daniel700
daniel700
0
WyzwolonaPodrozniczka
@binienda: Dla wszystkich ale nie dla rodaków, to bardzo ważna adnotacja ;))) Wy się nie łapiecie na darmowe yebanie :)))
0
binienda
binienda
@WyzwolonaPodrozniczka: i tu się mordo z czarnym zarostem mylisz. Wystarczy jeden sygnał, nawet fałszywy, że jest się bogatym aby sobie yebac i to nie raz, nie wydając przy tym pieniędzy. Witamince wystarczy złudne wyobrażenie że wreszcie trafiła na kogoś kto będzie ją utrzymywać. Można nawet mieć 162 cm i też się uda.
0
WyzwolonaPodrozniczka
@binienda: Nie da się udawać bogatego będąc biednym. Istnieje tylko odwrotność :))) Nieudacznicy, którzy próbują kozaczyć jedynie się ośmieszają i się z takich za plecami śmiejemy z koleżankami :)))
0
binienda
binienda
@WyzwolonaPodrozniczka: ależ oczywiście że się da. Pewnie nie raz wąsata mordo obracał ciebie ktoś na kogo zwyczajnie dałaś się nabrać. Później zapewne się zastanawiałeś dlaczego się już nie odzywa. Poybal to już nie musi. Koleżanki też mają takie owłosione gęby i brzuchy?
0
WyzwolonaPodrozniczka
@binienda: To ja się nie odzywałam, pobawiłam się anakondą i zwiałam :)))
0
binienda
binienda
@WyzwolonaPodrozniczka: jak słyszałem, to taki znany szczeciński kebab o którym często rozpisują się na wykopie. Musisz mieć jednak wyobraźnię wąsata mordo aby coś takiego robić.
0
olokynsims
@przemek-: wyprane mózgi, niech jadą.
0